Gebak bestellen bij Peter Degenkamp is heel eenvoudig. Geef allereerst aan hoe u de bestelling afgeleverd wilt hebben. Er zijn verschillende opties mogelijk, in het kort is het een keuze van ophalen of laten bezorgen. Ophalen kan op verschillende adressen.
Maak dan een keuze uit het assortiment, vul bij elke soort het aantal in en klik op "Naar winkelwagen".
Wanneer u uw bestelling compleet heeft, klikt u bovenin uw scherm op "Klik om winkelwagen zichtbaar te maken".
U krijgt dan een overzicht van de producten die u heeft gekozen. Vervolgens klik u op afronden en daarna ter bevestiging akkoord.

U komt dan in een scherm waar u uw persoonlijke gegevens dient in te voeren. Als u alle gegevens hebt ingevoerd kunt u op de knop Versturen klikken. U krijgt dan een bevestiging dat uw bestelling is verzonden. Op het ingegeven email adres ontvangt u eveneens een bericht dat wij uw bestelling hebben ontvangen met daarin, het bestelnummer en een overzicht van de door u bestelde producten en de totaalprijs die u bij afleveren of ophalen aan ons dient te voldoen.


Hoe wilt u uw bestelling?
Hoe wilt u uw bestelling?

Maak hier alvast uw keuze,
gaat u uw bestelling ophalen of wilt u deze laten bezorgen.
Deze keuze heeft betrekking op uw gehele bestelling van gebak.
Ik wil mijn bestelling;
€ 0,00
×
Fruitsoes - Mandarijn
Fruitsoes - Mandarijn

Doorgesneden soes gevuld met slagroom, gedecoreerd met plakjes mandarijn en een rozetje slagroom.
€ 1,60
×
Mergpijpje
Mergpijpje

Moskovisch beslag gevuld met neutrale chipolata bavaroise, ingerold in witte marsepein, aangezet met chocoladevlokken, gedecoreerd met een bolletje roomboter crème en een suikerbloemetje.
€ 1,60
×
Hazelnoot - schuim
Hazelnoot - schuim

Ronde hazelnoot schuimplak gevuld met mokka crème, ingerold in krokante stukjes hazelnoot, opgemaakt met mokka crème, gedecoreerd met hazelnoot.
€ 1,60
×
Chocoladegebak
Chocoladegebak

Moskovisch chocolade beslag gevuld met chocolade bavaroise, getrempeerd met rum, ingerold in chocolade marsepein, gedecoreerd met een chocolade bolletje roomboter crème en een chocolade stripje.
€ 1,60
×
Fruitsoes - Ananas
Fruitsoes - Ananas

Doorgesneden soes gevuld met slagroom, gedecoreerd met plakjes ananas en een rozetje slagroom.
€ 1,60
×
Slagroomcake
Slagroomcake

Moskovisch beslag gevuld met neutrale chipolata bavaroise, getrempeerd met Marasquin, ingerold in hagelslag, of krokante stukjes hazelnoot, opgespoten met slagroom en gedecoreerd met chocolade galettes en een stukje fruit.
€ 1,60
×
Chipolatagebak
Chipolatagebak

Moskovisch chipolata beslag gevuld met chipolata bavaroise, getrempeerd met Marasquin, ingerold in roze marsepein, gedecoreerd met een roze bolletje roomboter crème en een chipolata stripje.
€ 1,60
×
Tompouce
Tompouce

Krokant bladerdeeg gevuld met Zwitserse gele room, bestreken met roze fondant en een rozetje slagroom.
€ 1,20
×
Tompouce - Slagroom
Tompouce - Slagroom

Krokant bladerdeeg gevuld met slagroom, bestreken met chocolade en een rozetje slagroom.
€ 1,60
×
Vruchtenschelp
Vruchtenschelp

Krokant bladerdeeg gevuld met Zwitserse room, bedekt met stukjes kiwi, ananas, mandarijnen, druif, kers en aardbei, bestreken met gelei.
€ 1,60
×
Marsepein - Cake
Marsepein - Cake

Moskovisch beslag gevuld met een neutrale chipolata bavaroise, ingerold in marsepein, afgedekt met stukjes kiwi, ananas, mandarijnen, druif, kers en aardbei, bestreken met gelei.
€ 1,60
×
Mokkagebak - Cake
Mokkagebak - Cake

Moskovisch beslag gevuld met mokka crème, afgedekt met krokante stukjes hazelnoot, opgemaakt met mokka crème, gedecoreerd met hazelnoot.
€ 1,60
×
Harde Mokka gebak
Harde Mokka gebak

Harde Wener bodem, gevuld met mokka crème, gedompeld in melkchocolade, opgemaakt met mokka crème, gedecoreerd met hazelnoot.
€ 1,60
×
Rumgebak
Rumgebak

Moskovisch beslag gevuld met rum bavaroise met gewelde rozijnen, getrempeerd met rum, ingerold in witte marsepein, gedecoreerd met een bolletje roomboter crème en rum stripje.
€ 1,60
×
Advocaatgebak
Advocaatgebak

Moskovisch beslag gevuld met advocaat bavaroise, ingesmeerd met advocaat, ingerold in gele marsepein en gedecoreerd met een bolletje gele crème en een advocaat stripje.
€ 1,60
×
Saucijzenbroodje
Saucijzenbroodje

Roomboterbladerdeeg, gevuld met gekruid gehakt.
€ 1,50
×
Appelflap
Appelflap

Roomboterdeeg, gevuld met stukjes appel en rozijntjes, bestrooid met suiker.
€ 1,50
×
Gevulde koek
Gevulde koek

2 plakjes roomboterdeeg gevuld met amandelspijs, gedecoreerd met een amandelstukje.
€ 1,50
×
Moorkop
Moorkop

Aanbieding week 44 (26 oktober t/m 1 november) Geen € 1,60 maar.....
Soes gevuld met slagroom, gedompeld in chocolade, gedecoreerd met een chocolade galette en een stukje fruit.
€ 1,60
×
Fruitsoes - Kiwi
Fruitsoes - Kiwi

Doorgesneden soes gevuld met slagroom, gedecoreerd met plakjes kiwi en een rozetje slagroom.
€ 1,60
×
Fruitsoes - Aardbei
Fruitsoes - Aardbei

Doorgesneden soes gevuld met slagroom, gedecoreerd met plakjes aardbei en een rozetje slagroom.
€ 1,60
×
bananensoes
bananensoes

Doorgesneden langwerpige soes, gevuld met slagroom en banaan, gedompeld in de gele fondant, gedecoreerd met chocolade sliertjes, 2 rozetjes slagroom, 1 bananen stripje en een chocolade galette.
€ 1,60
×
Bossche bol
Bossche bol

Grote soes, gevuld met slagroom, gedompeld in chocolade fondant.
€ 1,60
×
Kwark - cake
Kwark - cake

Moskovisch beslag gevuld met kwark, aangezet met chocolade, gedecoreerd met 4 rozetjes slagroom, een kwark stripje en 2 rode kersen.
€ 1,60
×
Appelpunt
Appelpunt

Roombotercake gevuld met een laagje spijs, verse appels en kaneel, afgedekt met geruite roomboterdeeg en afgedekt met abrikozenmoes.
€ 1,60
×
Schwarzwalderkirsch - Cake
Schwarzwalderkirsch - Cake

Moskovisch chocolade beslag gevuld met een zachte kirsch vulling met rode kersen, afgezet met hagelslag, gedecoreerd met slagroom en rode kersen.
€ 1,60
×
Balgebak
Balgebak

Moskovisch beslag gevuld met 2 dikke lage neutrale chipolata bavaroise, afgesmeerd met roomboter crème en een laagje marsepein, gedecoreerd met een suikerbloemetje.
Maak uw keuze:
€ 1,50
×
Kasteeltje in zes kleuren
Kasteeltje in zes kleuren

Moskovisch beslag gevuld met neutrale chipolata bavaroise, getrempeerd met Marasquin, ingerold in marsepein gedecoreerd met een bolletje crème en een suikerbloemetje.
Maak uw keuze:
€ 1,65
×
Slagroomsoesjes
Slagroomsoesjes

Soesje gevuld met slagroom, bestrooid met poedersuiker.
€ 0,40
×
Petit Fours
Petit Fours

Aanbieding week 44 (26 oktober t/m 1 november). Geen € 0,40 per stuk maar slechts.....
Bitterkoek dopje opgemaakt met roomboter crème, gedompeld in witte, roze en melkchocolade, gedecoreerd met een suikerbloemetje.
€ 0,40
×
Petit Fours - Marsepein
Petit Fours - Marsepein

Aanbieding week 44 (26 oktober t/m 1 november. Geen € 0,40 per stuk maar slechts....
2 lagen marsepein gevuld met roomboter crème, gedecoreerd met een suikerbloemetje.
€ 0,40
×
Cupcakes
Cupcakes

Cupcakes kunnen naar wens voor u worden gedecoreerd.
Standaard € 1.75, anders prijs in overleg.
€ 1,75
×
Chipolata schnitt
Chipolata schnitt

Moskovisch chipolata beslag gevuld met chipolata bavaroise, getrempeerd met Marasquin, afgewerkt met marsepein, gedecoreerd met slagroom, vruchtjes en een chipolata stripje.
€ 6,50
×

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.
De afbeeldingen van gebak en taarten kunnen afwijken van het geleverde product. Het maken van gebak en taart is handwerk. Voor taarten zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Het is dan ook niet mogelijk om van elke taart afbeeldingen te laten zien. Voor specifieke vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

© 2013-2014 LKVDnews - Gerard Lakerveld neem contact op