Peter Degenkamp is een banketbakker in hart en nieren. Familierecepten die al 127 jaar in de familie zijn worden nog steeds gebruikt al zijn ze hier en daar een beetje aangepast aan de moderne tijd.
Met een mix van traditionele en moderne recepten zorgt Peter ervoor dat u kunt genieten van een prachtig en heerlijk eindproduct. En dat moet u geproefd hebben!

Niet alleen de particulier weet Peter Degenkamp te vinden, ook bedrijven, gemeenten en overheidsinstanties hebben de kwaliteit van Peter Degenkamp ontdekt en doen dan ook regelmatig een bestelling.

Wij ontvangen u graag in onze winkel in Hoogvliet waar al onze producten vers worden gemaakt en waar u naast onze kwaliteitsproducten ook terecht kunt voor decoratiematerialen en ingrediënten voor het maken van uw eigen taarten.
Bij Peter Degenkamp bent u ook aan het goede adres voor catering. Uw borrel, receptie, jubileum, bruidsfeest of bedrijfsfeest wordt zeker een succes met de catering van Peter Degenkamp. Of het nu gaat om een bittergarnituur, hapjes, warm- of koud buffet. Het is allemaal mogelijk bij ons.

Een gezellige High Tea met vrienden of familie? Ook daarvoor kunt u bij Peter Degenkamp terecht. Wij verzorgen een geslaagde High Tea bij u thuis of op locatie.
Voor informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u stuurt via onze contactpagina een bericht waarna wij contact met u opnemen.
Stacks Image 260

© 2013-2014 LKVDnews - Gerard Lakerveld neem contact op